Siirry sisältöön

Tuotemerkit

Valikoimamme on sekoitus nykyaikaista designia sekä korkealaatuisia vintage-huonekaluja, jotka poimimme yksitellen Aasiasta ja Pariisin antiikkimessuilta. Casuarinassa modernin rinnalle tuodaan aina jotain vanhaa ja hillittyä maustetaan boheemilla. Suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja työn laatu ovat avaintekijöitä valitessamme tuotteita myymäläämme. Laaja merkkivalikoima mahdollistaa monipuoliset ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut. Valikoimaamme kuuluu huonekalujen lisäksi valaisimia, astioita, mattoja, vuodevaatteita ja muita kodin tekstiilejä sekä alati uudistuva kokoelma pienesineitä.

Merkit

Taitavasti työstetyt luonnonmateriaalit ja yksityiskohtien tarkkuus korostuvat italialaisen perheyrityksen mallistoissa. Rennot ja ajattomat Ghost-sohvat kuuluvat talon klassikkotuotteisiin.

Lue lisää

Italialainen perheyritys tunnetaan erityisesti suunnittelultaan ja laadultaan ensiluokkaisista sohvistaan. Talon pääsuunnittelijana toimii Antonio Citterio.

Lue lisää

Saksalaisyritys on pioneeri ulkokalusteiden valmistuksessa. Itse kehitetyn materiaalin ja innovatiivisen tuotekehittelyn ohella yrityksen toiminnassa korostuvat ekologisuus ja kestävän kehityksen arvot.

Lue lisää

Italialaisen farkkutalon kaluste- ja valaisinmallistoissa on havaittavissa vaikutteita musiikista ja vaateteollisuudesta. Taatakseen tuotteilleen korkeimman laadun, Diesel valmistaa kalusteet yhteistyössä Moroson kanssa ja valaisimet Foscarinin kanssa.

Lue lisää

Italialaisen perheyrityksen veikeissä tuotteissa yhdistyvät teollinen muotoilu, nykytaide ja muoti.

Lue lisää

Korkealaatuisiin nahkakalusteisiin erikoistunut italialainen yritys. Nahkaa erilaisiksi pinnoiksi ja struktuureiksi työstämällä syntyy hauskoja ja persoonallisia tuotteita.

Lue lisää

Taidolla ja omistautumisella valmistettuja puukalusteita, joiden designissa näkyy eri kulttuureista ammennettu, perinteikäs muotokieli.

Lue lisää

Italialaisyritys valmistaa klassisia ja korkealaatuisia puukalusteita – pöytiä, penkkejä, hyllyjä, kaappeja – joita on mahdollista tilata useissa eri malleissa ja eri tavoin pintakäsiteltyinä.

Lue lisää

Vuonna 1962 perustettu italialainen valaisintalo on koti useille ikonisille valaisimille. Oivaltavaa suunnittelua ja teknistä osaamista yhdistämällä syntyy aikaa kestäviä klassikkotuotteita.

Lue lisää

Edustaa Casuarinan valikoimassa modernia minimalismia. Kunnianhimoinen tuotekehittely ja materiaalien tuntemus mahdollistavat tuotteiden äärimmäisen yksinkertaisuuden ja funktionaalisuuden.

Lue lisää

Huippuvalmistaja, jonka valikoimasta löytyy kaikki kotiin tarvittava keittiöistä ja vaatekaapeista sohviin ja tv-tasoihin. Mahdollisuus myös tuotteiden yksilölliseen räätälöintiin.

Lue lisää

Italialaisen sohvavalmistajan tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Yritys on erikoistunut vuodesohviin.

Lue lisää

Pieni italialainen tekstiilitalo, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan parhaista raaka-aineista Italiassa. Talo on erikoistunut pellavatuotteisiin. Valikoimasta löytyvät tekstiilit makuu- ja kylpyhuoneeseen sekä keittiöön ja kattauksiin.

Lue lisää

Hollantilaisyritys tuottaa valaisimia Aasiassa ja Afrikassa työskennellen yhteistyössä paikallisten käsityöläisten kanssa. Tuotteet ovat saaneet vaikutteita luonnosta ja eri kulttuureista, mikä näkyy niiden orgaanisissa muodoissa sekä luonnonmateriaalien ja perinteisten käsityötekniikoiden käytössä.

Lue lisää

Vuonna 1938 suunniteltu ja 1950-60-luvuilla suureen suosioon noussut lepakkotuoli on aina kuulunut Casuarinan klassikkotuotteisiin.

Lue lisää

Korkealaatuinen italialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan käsityönä Nepalissa.

Lue lisää

Aikansa arvostetuimpiin muotoilijoihin kuulunut Bernard-Albin Gras suunnitteli vuonna 1921 sarjan työ- ja teollisuusvalaisimia, joiden ajaton ja käyttäjäystävällinen muotoilu on tehnyt niistä suosittuja ja käytettyjä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Irina Påttin suunnittelemat valaisimet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään pääosin paperia ja pellavamassaa, joiden läpi kajastaessaan valo luo tilaan harmonisen tunnelman.

Lue lisää

Suomalainen valaisinsuunnittelija ja -valmistaja, jonka tuotteet ovat erityisen suosittuja kotimaassaan. Doctor Designin valaisimien pehmeä ja kaunis valo syntyy usein kankaan käytöstä valon siivilöijänä.

Lue lisää

Klassisia Thonet-bistrotuoleja valmistava yritys, jonka valikoimaan kuuluu myös uusien suunnittelijoiden Thonet-perinteitä kunnioittavia tuotteita.

Lue lisää

Alun perin sukellusveneitä varten suunniteltu amerikkalainen klassikkotuoli Navy Chair on ollut tuotannossa vuodesta 1944 saakka. Valmistusmateriaalina käytetään kierrätettyä alumiinia, ja valmistaja antaa tuolille elinikäisen takuun. Tätä nykyä tuoleja on saatavana myös kierrätetyistä Coca Cola -pulloista valmistettuna versiona.

Lue lisää

Rohkeista muodoista ja innovatiivisista teknisistä toteutuksista tunnettu yritys. Pääarkkitehti Alfredo Binfare on mestari luomaan ergonomisia ja näyttäviä kalusteita laadusta tinkimättä.

Lue lisää